L'ESTANTERIA


EL XIQUET DE BLAU
"El xiquet de blau" és un recull de relats al voltant de la figura de Laoghaire. Lao és un aura blava, un xiquet índigo. Al llibre es narren les seues experiències i s'obrin les portes del seu món interior. A sovint, Laoghaire es mostra rebel i intolerant amb la neciesa que l'envolta.

Advertència: Aquest llibre fou escrit baix els efectes del desconeixement. Has de saber que els xiquets índigo no existeixen, sinó que són una invenció satànica-novaerista creada amb la intenció de donar falses esperances de futur i desvirtuar l'incòmode desenllaç del planeta descrit en la Paraula. I això t'ho diu: el més índigo de tots.

Demana'm el llibre fent clic ací:  El xiquet de blau

ELS ANYS DESCARRIATS

"Els anys descarriats" és una cronologia autobiogràfica de relats al voltant de la figura d'Ovis. Al llibre es narren, a bots entre la introspecció i la frivolitat, les aventures i desventures d'aquest jove estrambòtic valencià. A l'obra, d'estil transitiu entre una insolència satírica i una feblesa èpico-tràgica, sovint és possible vislumbrar flaixos de lucidesa brollant d'una foscor morbosa. El llenguatge empleat és contundent i directe, tan desganat i minimalista, que de senzill arriba a ser poètic. Irreverència i innocència fan l'amor sobre la llana d'aquesta ovella negra literària.

Demana'm el llibre fent clic ací: Els anys descarriats

MUNTONET DE MERDA
"Muntonet de merda" és una antologia poètica dividida en quatre parts. Els poemes de cada part responen a un detonant comú i estan ordenats cronologicament. Desencant, exaltació, fracàs, lucidesa, sarcasme, incomprenssió, fermesa, vanitat, rebelia i molt més adob emocional és agranat i apilonat formant un gran muntonet.

Demana'm el llibre fent clic ací: Muntonet de merda